Bekijk hier ons nieuwsarchief

Resultaat 1 - 10 (van 103)

• Jongerenbijeenkomst over ‘jezelf zijn’ Bekijk details

13 mei 2024

Jongeren hebben het recht om gehoord te worden bij het maken van beleid. Hun stemmen zijn cruciaal voor een inclusieve toekomstige samenleving. In Hoogeveen is het initiatief ‘Jongeren over’ gestart, een samenwerking tussen SWW/Jongerenwerk, De Bibliotheek en de gemeente Hoogeveen.

• Aangepaste openingstijden feestdagen Bekijk details

12 mei 2024

Tijdens de komende feestdagen gelden enkele aangepaste openingstijden.

• “Iets online regelen is soms best lastig” Bekijk details

6 mei 2024

Veel mensen in Nederland weten inmiddels dat het Informatiepunt Digitale Overheid bestaat. En dat je daar terecht kunt voor al je vragen over digitale overheidszaken. Maar nog niet iedereen denkt: ‘dit is iets voor mij’. Terwijl dat wél zo is!

• Vacature! Scholieren gezocht! Bekijk details

5 mei 2024

Ben je ouder dan 15 jaar en op zoek naar een leuke bijbaan?

• Cadeautje van de bieb! Bekijk details

30 april 2024

Onlangs vierden we ons 15-jarig jubileum aan de Willemskade. Er was lekkers voor de bezoekers en de Ontdekhoek was open. Maar we trakteren nog een keer. Dit keer is de jeugd aan de beurt!

• Herinneringen door voorwerpen van vroeger Bekijk details

29 april 2024

Een grote trolleytas wordt voortgetrokken door een enthousiaste vrijwilliger. De schuifdeuren van de zorginstelling glijden open en de tas wordt aangepakt door een medewerker. De bestemming is een speciaal gereserveerde plek, waar een gevarieerd gezelschap van cliënten rond een tafel zit.

• Kom studeren in de bieb Bekijk details

23 april 2024

De examens zijn begonnen en dat betekent voor veel studenten en scholieren een spannende en drukke tijd. Ben je op zoek naar een rustige plek om te studeren, met gratis wifi? Wij hebben extra studieplekken ingericht.

• Werkbezoek gedeputeerde Jisse Otter Bekijk details

8 april 2024

Op vrijdag 5 april bracht gedeputeerde Jisse Otter een werkbezoek aan de Bibliotheek Hoogeveen. Samen met Sanne Gras (beleidsadviseur Cultuur), Mark Tuit (wethouder) en Jose Reinholt (beleidsadviseur) maakte hij kennis met de veelzijdige aspecten van de culturele instelling.

• Hulp gevraagd bij GGG! Bekijk details

2 april 2024

Heb je wel eens gehoord van geletterd opgroeien? Wat het is? En hoe je dat doet? Het gaat in ieder geval niet altijd vanzelf. Dat weten we bij het Taalhuis maar al te goed.

• Geslaagde opening 'Van Lei tot Laptop' Bekijk details

24 maart 2024

Op vrijdag 22 maart openden we onder veel belangstelling de expositie 'Van Lei tot Laptop'. Heb je dit gemist? De expositie is vanaf nu gratis te bekijken in de Verhalenwerf!

Paginanavigatie