Educatief programma voor de voorschoolse periode

Jouw Bibliotheek biedt een programma van voorschoolse educatie aan voor kinderopvanglocaties en samenwerkingspartners in de gemeente Hoogeveen. Educatieconsulent Liz van Haalen verzorgt het voorschoolse educatieprogramma.

Dit is het aanbod voor alle kinderopvanglocaties in de gemeente Hoogeveen.

Online een instellingsabonnement aanvragen

Binnenkort is het mogelijk om online een instellingsabonnement aan te vragen. Meer informatie volgt.

Mogelijkheden voor partners

Graag gaat Liz met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met haar via l.van.haalen@bibliotheekhoogeveen.nl 

Aanmelden programma

Via het aanmeldingsformulier geef je aan welke producten en diensten jullie locatie wil afnemen voor het schooljaar 2022-2023. Het invullen duurt ongeveer 20 minuten.

Wanneer er kosten verbonden zijn aan een product of dienst dan wordt dit bij het product aangegeven. Aan het einde van het schooljaar ontvangen jullie de factuur.

Heb je een wens of idee, maar staat er geen product of dienst in de lijst dat daarbij past? Stuur dan je idee of wens naar Liz via de mail: l.van.haalen@bibliotheekhoogeveen.nl.

 

Meer over Liz

Liz is dol op voorlezen. Ze heeft als doel dat ieder kind voorgelezen wordt. Zelf leest ze met liefde voor aan haar nichtjes van 4 en 5. Het liefst blijft zij dit doen tot ze 18 jaar zijn. Voorlezen kan altijd!

Door de interesse in de taalontwikkeling en gedragsverandering koos zij voor de opleiding tot kind- en jeugdpsychologe. De interesse in de taalontwikkeling en gedragsverandering is er altijd geweest. Het heeft haar altijd verwonderd hoe ontzettend taalgevoelig jonge kinderen zijn. Daar moet je gebruik van maken vindt ze. Zo leren kindjes moeiteloos twee talen wanneer dit wordt aangeboden door volwassenen die de betreffende taal zelf als moedertaal beheersen. Wat een geluk is het als je als kind zomaar twee talen in de schoot geworpen krijgt! Met behulp taal leer je verhalen kennen, jezelf kennen, anderen begrijpen en kom je verder. Liz gaat ervoor: Heel Hoogeveen leest voor!